Guidede ture med dansktalende guider

Turene arrangeres af Codan Agentura og er med danks talende guider. Turene skal betales senest dagen før de starter på CoDan Agenturas kontor. Turene kan betales i tjekkiske kroner. Ture starter fra Krudttårnet ved Republik pladsen eller fra Cafe Tramvaj på Vaclav pladsen.

OBS Alle ture skal forudbestilles!

1

Prag byrundtur morgen (Nye og Gamle by)^ Op

stadsvandring
Prag byrundtur morgen (Nye of Gamle by)
Man, ons, fre:
9:00 — 12:30
Pris: 350 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Café Tramvaj

Prags bedste på dansk. Til fods

Pause på unik, kubistisk café. Guiden hjælper med tip og kort

Byrundtur i Prag med dansktalende guide er en introduktion til byen for jer der kommer første gang – og for jer der vil opdage nye sider af byen. Denne Prag byrundtur er den bedste begyndelse. Vi begynder i Nove Mesto / Nye by og går gennem Stare Mesto / Gamle by via Josefov (jødisk) til Karlsbroen.

Undervejs har vi gjort os umage med ruten, så I både ser berømte seværdigheder og det skjulte. Vi er undervejs i ca. tre en halv time til fods. Pause på unik café.

2

Prag Lillesiden og borg^ Op


Prag byrundtur frokost (Lillesiden og Borg)
Fre:
12:30 — 16:30
Pris: 600 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra jeres adresse

Rute ændret. Inklusiv frokost med guide

Oplev Lillesidens charme. katedral og Prags borg!

Prag Lillesiden og borg kan både være for jer der kommer første gang – og jer som vil vide mere efter tidligere besøg. Vi er altid en lokal og dansk- talende guide.

Vores anden Prag byrundtur går til Moldaus højre bred, vi går over Karlsbroen til Kampa park, hvor vi skal se låsebro og Lennon mur. I 2016 inviterer vi på lokal frokost på restaurant. Vi fortsætter gennem dette barok kvarter til sporvogn, den tager vi til borgen og Skt.Vitus katedralen, inden vi slutter i en af Prags smukke barokhaver.

3

Prag vinsmagning^ Op


Prag vinsmagning
Ons, lør:
20:00 — 22:00
Pris: 350 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Bådtur/Dlouha Trida

Hygge og information ved værten

Degustation af mindst fem gode tjekkiske vine

Prag vinsmagning, en hyggelig og oplysende degustation af vin fra Tjekkiet, er en ny tur fra 2013. Tjekkiet producerer fantastisk vin som de fleste ikke opdager, det vil vi gerne være med til at ændre.

Vi vil også gerne vise et spændende hjørne af Gamle by og endelig har vi længe savnet en mulighed for at fortsætte en hyggelig aften, når vi slutter bådtur. De tre grunde går op i en højere enhed, når vi onsdag og lørdag skal smage fem vine fra Bøhmen og Mæhren. Fra 2014 bliver vi lidt længere, smager en vin ekstra og tager kun 350czk for den usædvanlige oplevelse.

4

Bådtur på Moldau^ Op


Bådtur på Moldau
Ons, lør:
17:00 —20:00
Pris: 1000 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Café Tramvaj

Kort spadseretur og drink inden båd

Sporvogn og kort til fods. Inkl. forholdsvis enkel buffet

Prag bådtur eller Moldau cruise starter i 2016 med en hyggelig, kort gåtur til kajen. Oplev snedige, middelalderlige stræder og få en forfriskning. Et glas hvidvin, en halvmørk øl eller en cola.

Prag bådtur er en afslappet tur, hvor vi kan nyde de skønne udsigter fra vores pladser ved vinduet eller tage en tur på dækket. Cirka to timer. Buffet med lunt og koldt, ost, kager og frugt er inklusive, drikkevarer er for egen regning. Vi passerer en sluse på turen. Oftest sejler vi sydpå og vender omkring Vysehrad borgen. Vi er altid en lokal, dansktalende guide med på turen.

5

Prag øltur i Zizkov og Vinohrady^ Op

bryggerituren
Fre:
16:00 — 21:00
Pris: 1200 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Café Tramvaj

Fire lokale i Zizkov og Vinohrady, usædvanlige øl!

Inklusive alle øl og middag. Eksklusive billet til bybus

Prag øltur. Gå med din lokale guide på opdagelse i tjekkisk øl og værtshuskultur. Oplev fire Prag værtshuse med forskellig karaktér og flere typer øl på en hyggelig tur gennem Vinohrady og Zizkov. Unikke øl brygget til stederne og tjekkisk mad

I 2016 begynder vores Prag øltur, eller ølrundtur, i Vinohrady, Prag 2. Siden går det ned af bakke til Prag 3. Fingermad undervejs og middag!

6

Prag jazztur^ Op


Prag jazztur
Alle dage:
19:00 — 24:00
Pris: 1300 CZK

Turen starter fra jeres adresse

Intim koncert, middag og chauffør

Chauffør. Middag, to drikkevarer og koncert inklusive.

Jazztur i Prag er en hel aften med god tjekkisk musik og fuld service. Vores Prag Jazztur går til U Maleho Glena / Hos Lille Glenn, et af byens ældste jazzsteder kendt for en intim scene og sikker programlægning. Se billede nederst!

Jazzaften indeholder chauffør fra og til jeres adresse, en god middag med tre retter og to drikkevarer samt en stor oplevelse med jazz eller blues helt tæt på. Oplev de bedste tjekkiske musikere og slip bekymringerne.

Turen er uden vores guide, med chauffør!

7

Folkloregarden i Prag^ Op


Folkloregarden i Prag
dagligt:
19:30 — 22:30
Pris: 1180 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra jeres adresse

Festlig aften med orkester og dans

Chauffør. Alt er inklusive, mad og drikke ad libitum!

Folkloregarden er en festlig aften med alt inklusive. Denne aften med tjekkisk-mæhrisk musik og dans begynder med chauffør fra jeres adresse.

Middag og drikkevarer ad libitum samt musik og dans er også med i prisen. Værtinden tager imod med et glas, middagen serveres ved langborde og drikkevarer kommer i en lind strøm. Orkestret spiller op og danserne vil invitere jer med. Turen er uden vores guide.

Turen er uden vores guide, med chauffør!

8

Middelalderaften^ Op


Middelalderaften
Fre, Lør:
18:30 — 22:30
Pris: 1200 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra jeres adresse

En anderledes aften med show

Chaufføren ud og hjem. Forret, platte og drikkevare inklusive.

De fleste aftener går turen til middelalderaften på et af Prags ældste fungerende værtshuse, U Krále Brabantského fra 1375. Du får en middel- alderlig kød-middag, spis med fingerene og drik uovertrufne øl. Middagen er forskelligt kød fra grill, men du vil også smage en Hermelin ost til forret og grillet majs. Du kan nyde et show med musikere, jonglører, ildpustere, en slangetæmmer og andre overraskende karakterer. Det hele bindes sammen af frække tjenere. En festlig aften.

Turen er uden vores guide, med chauffør!

9

Theresienstadt^ Op

theresienstadt
Theresienstadt
man, tor:
9:00 — 16:00
Pris: 1300 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Cafe Tramvaj

Jødisk ghetto, Gestapo fængsel

Fokus på 481 jøder fra Danmark og ny viden. Se en port med hilsner og et loft fundet fornylig, hvor fire børn tegnede.

Vores Theresienstadt tur forandrer sig med ny viden. I 2016 kører vi fortsat fra Prag med klart fokus på jøder fra Danmark som sad i Theresienstadt under 2.verdenskrig og jøder fra Prag.

Vores tur er i år en time længere, vi inviterer nu på lokal frokost. Vi begynder i selve den befæstede by, hvor den jødiske ghetto blev oprettet. Hele 481 danskere kom her fra 1943. Vi skal blandt andet se de såkaldte “danske huse”, en port med indridsede beskeder og et nyopdaget loft med børnetegninger. Vi slutter i den lille fæstning, under krigen Gestapo-fængsel.

10

Karlstejn og glasværk^ Op

karlstejn
Karlstejn og glasværk
Tir, Fre:
9:00 — 16:30
Pris: 1300 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Cafe Tramvaj

Stort glasværk, lille glaspusteri (nyt), bryggeri og borg.

Frokost på bryggeri!

Ture fra Prag til den imponerende borg Karlstejn og glasværk i landsbyen Nizbor er en klassiker. I 2016 kører vi oven i købet en forlænget tur med frokost på det usædvanlige mikrobryggeri Berouns Bjørn og et lille glasværksted. Glasværket, mikrobryggeriet og borgen ligger alle ved Berounka floden sydvest for Prag.

Vi kører knapt en time ud samt korte ture mellem seværdighederne, gennem smuk, statsfredet skov med udsigter. I Karlstejn har vi to timers ophold.

11

Skoda fabrik og museum^ Op


Skoda fabrik og museum
Ons:
8:30 — 15:00
Pris: 1300 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Cafe Tramvaj

Tjekkiets største arbejdsplads og eksportør.

Inklusiv entré og frokost i klippekælder under Klášter bryggeri.

Vores Skoda fabrik og museum tur fra Prag hver onsdag går til Mlada Boleslav og Tjekkiets støste virksomhed. I 2016 er vi eneste bureau med fast tur med dansk- talende guide. En oplagt tur for bil- og robot-interesserede til industrilandet Tjekkiets hjørnesten.

Oplev frokost under Klašter bryggeri, i klippekælder med øl fra kilden. Børn er i øvrigt velkommen. Halv pris for børn under 12 år.

6. og 13. og 20.juli 2016 kører turen ikke pga statsfridag og industriferie i Mlada Boleslav.

12

Kutna Hora og knoglekapel^ Op


Kutna Hora og knoglekapel
Lør:
9:00 — 16:30
Pris: 1300 CZK
Omregne til DKK

Turen starter fra Café Tramvaj

Verdenskulturarv! I 2016 begynder vi med byen og lokal shopping.

Barbara kirken på sølvminerne og knoglekapel. Entréer, frokost og øl-pause inklusive.

Sølvbyen Kutna Hora ligger lidt over en times kørsel fra Prag. Hele den middelalderlige by er fredet af Unesco. Vores tur inkluderer både det makabre og fascinerende benkapel/ knoglekirke og den rige, gotiske Skt.Barbara kirke.

Nyhed i år er tid til shopping på egen hånd om formiddagen og fra sidste år en pause på mikrobryggeri på vejen til Prag. Vi skal spise klassisk tjekkisk frokost i Kutna Hora ved det nye udsigtstårn. Du vil se byen på fælles spadseretur og få mulighed for at besøge seværdigheder,inden vi skal mod bryggeri og Prag.

Øvrige ture og gruppe ture^ Op

Pris: -


Folkloreaften, Middelalderaften, Slotstur, booking på restauranter og meget mere kan vi arrangere efter anmodning! For inspiration tjek vores hjemmeside www.codan-agentura.com.

14

Prag Klassiske Cykeltur^ Op


Prag Klassiske Cykeltur
dagligt:
11:30 - 14:00, 14:30 - 17:00
Pris: 590 CZK
Omregne til DKK


Er en af de bedste måder at opleve byens, arkitektur, historie og kultur. Mød andre rejsende, være aktiv samtidig med at du har det sjovt! Tur er på engelsk

På vores klassiske Byrundtur oplever du Prag seværdigheder uden at skulle gå op ad bakker. Vores dygtige guider fortæller under turen en lang række fakta og legender om Prags storslåede historie. Lær alt om, hvorfor Prag er en af de mest fascinerende byer i verden, mens du samtidig nyder en dejlig cykeltur. Vi cykler forbi Prags historiske bydel, det jødiske kvarter alt imens du får information om de mange seværdigheder.

15

Øl haver & Prag Park Tur^ Op


Øl haver & Prag Park Tur
dagligt:
15:30 - 19:00
Pris: 690
Omregne til DKK


Vi kører langs Vltava-floden, gennem smukke parker på vejen til Troja Slottet hvor vi holder pause ved en af de bedste øl haver i Prag. Tur er på engelsk.

Vi følger vores foretrukne sti langs floden Moldau som tager os ud af Prags centrum. Vi besøger de største af Prags parker, Stromovka og Letna, hvor vi stopper for at nyde en kold tjekkisk øl! Lad os vise dig, hvor de lokale foretrækker at samles for at slappe af i sommersolen eller nyde det gyldne efterår.

16

Gammel by - Segway tur^ Op


Gammel by - Segway tur
dagligt:
12:30 - 14:00, 19:30 - 21:00
Pris: 1390 CZK
Omregne til DKK


Cruise og oplev arkitektur, historie og kultur af gamle Prag på Segway!Tur er på engelsk.

Denne tur med Segway tager os gennem hjertet af Prag. Turen på 1,5 timer er fyldt med historie, arkitektur og informationer om hvordan de lokale i Prag lever. Vi kører altid i mindre grupper fra 1 til 6 personer. Hvis du gerne vil have privat tur med dine venner eller familie kan turen skræddersyes efter jeres behov og tidspunkt. Ser frem til at køre en tur sammen med jer i Prag.

17

EN DAGS EL-Cykel tur til Karlstejn Slot^ Op


EN DAGS EL-Cykel tur til Karlstejn Slot
Tir, Tor, Lør, Søn:
9:30 — 17:30
Pris: 1390 CZK
Omregne til DKK


Denne EL-cykeltur går gennem det spektakulære Tjekkiske landskab hvor vi passser Cesky Kras området på vores vej til det 650 år gamle Karlstejn Slot.

Vi cykler gennem det tjekkiske landskab til Karlstejn Slot på El-cykler langs Vltava og Berounka floderne. Der er 35 km til Karlstejn landsby men på EL-Cykel sparer du på kræfterne og vil have god tid til at nyde turen uden at blive træt. Karlstejn Slot er med sin fortryllende atmosfære et af de mest besøgte slotte i landet. Turen til slotter tager ca. 3,5 timer. Under vores tur vil vi passere gennem små hyggelige landsbyer hvor vi gør stop for at hvile, nyde forfriskninger og spise frokost.